Login

Udruga Hmelj

Promicanje, razvitak i unapređenje kućnog pivarstva kao hobija

Press

Strka trail 1.kolo

SAMO JAKO

Staza će prolaziti kroz marjansku šumu i biti cijelom dužinom označena trakicama i strelicama, a najbolje plasirane očekuje nagrada udruge Hmelj koja je za pobjednike pripremila domaće pivo.

Ako se glave nisu dovoljno razbistrile od dočeka Nove Godine onda je prava prilika za razbistravanje na otvaranju Strka Trail Lige u  nedjelju 3.siječnja. Start je u 10 sati na Sjevernim marjamskim vratima. Svim natjecateljima se preporuča da dođu barem 15 minuta prije starta kako bi se prijavili i dobili natjecateljski karton na kojem će bilježiti kontrolne točke.

Startnina je simboličnih 5 kn, a tom prilikom moguće je odjednom platiti i sva kola (6 kola bez Marjan Traila). Organizatori iz Trail i treking kluba Strka poručuju da će staza biti duga 4.75 kilometara s oko 200 m uspona te 4 kontrolne točke. Staza će prolaziti stazicama kroz marjansku šumu i biti cijelom dužinom označena trakicama i strelicama, a najbolje plasirane očekuje nagrada udruge Hmelj koja je za pobjednike pripremila domaće pivo.

strail